Планинарска тура на Пелистер за крај на школската година (11.06.2023)

Планинарска тура на Пелистер за крај на школската година (11.06.2023). Успешно искачување на врвот со 2600 мнв, покрај рекреативниот карактер турата имаше и едукативни цели за нашите сегашни и идни ученици. Прекрасно поминат ден на дружење со дел од колегите на ССОУ Коле Неделковски.