Планинарски марш

На планинарскиот марш Сирково – Подлес – врв Клепа – манастир Свети Архангел Михаил (кај Горно Чичево), одржан на 12. 02. 2023 г., во организација на ЕГ “Грин Пауер“ од Велес и ПД “Клепа“ од Росоман, а под покровителство на Општина Росоман и Општина Градско учествуваа и ученици со професори од нашето училиште.