Подготвени новогодишни пакетчиња

Синдикалната организација при ССОУ „Коле Неделковски“ – Велес и оваа година не ги заборави најмладите. За дечињата на вработените подготви новогодишни пакетчиња, а Дедо Мраз на висина на задачата им го разубави настанот. Детските насмевки се бесценети. Среќна Нова Година и среќни празници на сите вработени.