По повод Патрониот празник одиграни се натпревари во одбојка

По повод Патрониот празник на нашето училиште одиграни се натпревари во одбојка (ж) помеѓу екипите на ССОУ “Коле Неделковски” и СОУ “Кирил и Методиј” и футсал (м) помеѓу екипите на ССОУ “Коле Неделковски” и СОУ “Васил Главинов”