ПРИСТИГНАА ДИПЛОМИТЕ ОД МАКИНОВА И ЕКОНОВА

Двете манифестации се одржаа во Скопје на 08.11.2022 и 09.11.2022 година. Нашето училиште и оваа година зема учество на најголемата манифестација во Македонија поврзана со инвентивното и креативното творештво МАКИНОВА 2022 и ЕКОНОВА 2022, која е во организација на Сојузот на пронаоѓачите и автори на технички унапредувања на Македонија-СПАТУМ и Народна техника на Македонија.
Честитки до учениците и нивните ментори!