СВЕЧЕНО ДОДЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИТЕ НА УЧЕНИЦИТЕ УЧЕСНИЦИ ВО ЕРАЗМУС+ ПРОЕКТОТ „THE SKY IS THE LIMIT“, ПОРТУГАЛИЈА 2022

СВЕЧЕНО ДОДЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИТЕ НА УЧЕНИЦИТЕ УЧЕСНИЦИ ВО ЕРАЗМУС+ ПРОЕКТОТ „THE SKY IS THE LIMIT“, ПОРТУГАЛИЈА 2022