Честит 23-ти Октомври, Ден на македонската револуционерна борба

Делегација од ССОУ „Коле Неделковски“ со положување на свежо цвеќе пред споменикот на велешките Илинденци во центарот на Велес го одбележа 23-ти Октомври, Денот на македонската револуционерна борба.