Честит 9 Ноември, честит Ден на Општина Велес!

Во рамките на прославата по повод 9 Ноември Ден на Општина Велес делегација на ССОУ Коле Неделковски положи свежо цвеќе во младински парк пред спомениците на нашите херои.