Oрганизирано свечено положување на букет цвеќе пред споменикот на Коста Солев Рацин во центарот на Велес

Денес, организациониот одбор на 55те Детски Рацинови средби организираше свечено положување на букет цвеќе пред споменикот на Коста Солев Рацин во центарот на Велес. Делегација од ССОУ ,,Коле Неделковски“ во состав проф. Љубе Бабунски, проф. Игор Теов и проф. Мариче Стојанова положи свежо цвеќе пред бистата.